PR CUAET
-
Треба спробувати, дякую!
-
Так, одна освіта має бути оцінена wes. Аплстилю не треба
-
Доброго вечора всіх. Якщо немає вишки то чи потрібен апостиль і переклад шкільного диплома?
-
А що за апка? З Пей сенд можна їм відправити?
-
Не думаю, що це хороша ідея писати там де імʼя , щоб ви не збивали офіцера з пантелику. Я писала в explanation letter , що у звʼязку зі зміною правопису раніше прізвище писалось так і це ще одне з прізвищ , яке раніше використовувалось . Думаю , вони прекрасно розуміють , що ви не можете внести більше ніж одне прізвище і досить адекватно до цього віднесуться
-
Не розраховуйте на це. Буде така можливість - добре. А якщо ні? Краще вкладіть всю енергію у отримання PR, поки діє перший перміт.
-
В мене є офіційне пояснення (з печаткою з України), що зміна прізвища була в зв'язку з помилкою в її написанні і я зробила переклад цього документу (буду прикладати), проте як це додати в саму аплікацію я не знаю. Я вже думала написати його там, де пишеться ім'я.
-
Максимальний строк дії ворк перміту 3 роки. Але якщо ви подасте заяву на новий ворк перміт у кінці березня, то з великою ймовірністю його кінцевий строк дії буде такий самий, як у першого перміту (навіть якщо паспорт діє ще 7-8-9 років). Чому саме так робить IRCC мені невідомо.