PR CUAET
-
Вы уже получили трекинг номер dhl?
-
А на почту не присылают уведомление?
-
Не знаєте як це можно дізнатися?
-
Господі, підкажіть , будь ласка, вже не має емоцій на нову безнадійну інформацію. У дитини паспорт і віза і візітор перміт закінчуються у березні 2025. Терміново треба з нею їхати в Україну. Тільки но отримали на руки новий паспорт. Що мені тепер робити? Подаватися на візу в електронному варіанті ? Чи в паперовому скоріше? Чи не дадуть візу без візітор перміт? І спочатку на перміт? І що є основою для подачі на візу ( може мій верк перміт чи те, що подалися вже на перманент резіденс) Що мені зробити, щоб візу скоріше їй дали? Бо вже скоро руки опустяться ... Не поїхати не можу...
-
А ви відправляли до консульства заяву і квитанцію про оплату?
-
Могут и не дать на 10 лет, не все зависит от паспорта, от биометрии тоже, если биометрия, допустим, осталось 8 лет до окончания её действия, то и визу дадут ровно то окончания биометрии. Мне дали визу на 8 лет ровно до окончания биометрии, даже даты точь в точь, хотя паспорт новый на 10 лет вперёд
-
У мене розвертає дорогу назад в Канаду Я зможу повернуся до України через те не отримуючи дозволу від України Скільки днів чекати на розгляд справи ворк перміт приблизно на днів
-
Canada.ca
-
Я оплатила послуги Укрпошти в середині листопаду і в кінці цього ж місяця відправила квитанцію і заяву у консульство, і тільки 20.12 мої паспорти почали рухатися
-
Маю довідку про не судимість з України і Торонто
-
Так, але відповіді не було
-
Дайте будь ласка відповідь адекватну
-
Зрозуміло, дякую. Напевно, потрібно писати у консульство питати де ж паспорт...