PR CUAET
-
Я знаю когда поменялось, Я делал это в то же время когда люди без резерва (мужчины)не могли даже зайти посмотреть слоты Я не устанавливал-меня пустило,я взял слот
-
Чому не розумієте ? Знову створюєте і подаєте нову аплікація , але вже з продовженим паспортом. Бажано додати лист з інформацією , щоб звернули увагу на те що паспорт продовжений
-
А коли саме у січні?
-
Я почала заповнювати анкету на дитину, і подавала усі данні як дитина, але на цьому кроці (в кінці відео) пропонують добавити мембера, питання - треба спочатку себе заповнити, а тоді додати дитину чи я все вірно роблю, бо наступне питання про представника мене збентежують
-
Ті слоти які хаотично з'являються в системі (будь який день та час) на них дуже важко натрапити, на мою думку легше в чергу очікування стати та чекати лист з пропозицією слоту від консульства (з мінусів потрібно щодня перевіряти в кабінеті те повідомлення, бо 24 години на підтвердження дають!) заодно коли ви будете перевіряти щодня повідомлення (заходити на е консул) то будете бачити чи є ті хаотичні слоти якщо є зможете взяти (черга очікування не впливає ніяк). Якщо не хочете щодня заморочуватися і вам не терміново потрібен паспорт то зайдіть опівночі по Києву там буде 12 слотів (в налаштуваннях змініть часовий пояс на Київ).
-
Я консультувалася телефоном з CRA з цього приводу - пенсію потрібно включати в загальний обсяг доходу, є спеціальна строка в податковому звіті, й це впливає лише на розмір податкових бенефітів (GST/HST, Carbon, workers benefit etc). Ви можете зробити коригування за 2023 рік в своєму кабінеті CRA