PR CUAET
-
Вони не відповідають, напевне( принаймні я теж не отримувала відповіді). Укрпошта почала приймати листи на відправку в Канаду тільки через кілька днів після того, як Канада пост запрацювали(після 17.12)
-
А якась відповідь від консульства була?
-
Підтвердить або розвійте , Якщо я отримала візу та заїхала в Канаду ще у Березні 2023 року, але подаю на подовження вокр перміту тільки зараз то, що я маю відповісти на запитання: There are fees associated with this application. Will you be paying your fees or are you fee exempt? Бо на сайті пише що тільки до 31/03/2024 безкоштовно 😢🤔 Тобто зараз я маю сплати $255🤔?
-
Чи потрібно писати лист пояснення, якщо прилетіла в Канаду в грудні на 2 тиждні 2023, потім повернулась до Німеччиниб потім знов в'їхала в Канаду с сином в лютому та знов повернулась до Німеччини, а вже в серпні 2024 знов повернулась до Канади і залишилась остаточно. В Німеччині зареєстрована була як біженець.
-
Робоча завжди первинна. Зараз є вказівка від блу крос не покривати залишок від робочої. Тобто по факту хто має робочу, альберта бенефіти можна використовувати тільки коли використаєш всю робочу
-
Писали про случай возврата из-за отсутствия оригинала, хотя перевод они прикрепляли.
-
Скільки зараз fee за заповнення аплікації?
-
В группе было много случаев возврата именно по этой причине. Его не до запрашивают, а сразу возвращают заявку.
-
Були якійсь кейси де була описана причина повернення - «відсутність свідоцтва про народження»? Чи це ваш особистий кейс?
-
Birth certificate обязательно, оригинал и перевод. Из-за его отсутствия возможен возврат аппликации.
-
Напишите как будут изменения