PR CUAET
-
Вас обслужать на 1200$
-
Так і є. Сьогодні теж цілий день тиша
-
Спасибо большое
-
Короче кажучи) який план дій, люди? Розмовляла з консультантом вона каже що програма нова і буде постійною , тому є сенс отримати lmia. А ще думаю що навіть якщо aos відкриють, то можуть забрати виключення з OWP, і також тільки LMIA, в гіршому випадку ще й ноки скоротити (забрати 4 і 5).
-
Люди- це люди , ось і все
-
Кто делал паспорт в Эдмонтоне,подскажите пожалуйста,нужны ли туда ксерокопии документов ?
-
Я вам відкрию велику таємницю: серед місцевих канадців теж є дуже різні люди. І дуже противні також. А є і такі, які навіть і не намагаються це приховати за їхніми посмішками і манерами
-
Мне кажется, они выкинули слоты на Оттаву специально чтобы поменьше было недовольных и не спалился что для них важны комментарии в других консульствах, а там тихонько поудаляли 🤪 плохие. Так и играем
-
Там где вопрос до какого числа и года вы хотите wp надо ставить и считать как 3 года то есть 2027. А первая дата должна быть сегодняшняя
-
Про недовше року знаю, п про роботу нічого не казали. Тобто взагалі вступати можна лише тоді коли вже маєш роботу, так?