PR CUAET
-
Свої візи подавайте вже зараз до 31.03 на подовження) В нас схожа ситуація зараз з дитячими. Також робимо нові паспорти дітям. Але не затягуйте ловіть слот на паспорт зараз. Є проблеми зі словами їх не так швидко слотами та довге очікування отримання з України у звʼязку зі зростанням попиту.
-
У вас поганий настрій тому ще не зловили слот. Все буде не переживайте!!! youtu.be/HEqlt7-9eM0?si=d_eRZM7QvamEbtRN
-
Перепрошую. Вже так заморилася з цима слотами, що не взяла до уваги дати.
-
Це не так) На руках в нас може бути два паспорти. Навіть якщо вони обидва діючі. Дітям я роблю нові паспорти за рік до їх закінчення. Собі за два роки до закінчення.
-
Ви можете продовжити паспорт. Продовження в консульстві по живій черзі. Слоти в данному випадку не потрібні. Приїхали, відстояли чергу, поставили печатку з датою продовженною і поїхали додому
-
Ні. Пастори повинен прийти на адрес консульства, там вони його реєструють і після цього можуть тільки видати паспорт. Вони не відправляють його на мій адрес. Паспорт забирається особисто
-
Так и поставила. У мужа в аппликации точно так же стоит,его проходит, а моя и детей такое пишет(((
-
Звичайне отримання паспорта зараз займає 4-6 місяців
-
Де ви вичитали таку ініормацію? Сумніваюсь...
-
так, і таких дуже багато. Так це добре, якщо приїхали, взяли 3тіс. та поїхали, а є ж багато таких, які взяли 3 тис., та ще й кредітів набрали і втекли.
-
В мене та дочки Закінчується паспорт закордонний через рік, вчора вдалося зловити слот, будемо робити нові пспорти, бо ворк перміт всього на 2 роки видали через термін закінчення паспорта, та також боялися не встигнути оформити новий паспорт, бо з записом та слотами біда…