PR CUAET
-
Вибачте, будь ласка, я не звернула увагу на кінцеву дату паспорта Вашого сина. Продовжити Ви можете тільки за 2 місяці до кінця дії паспорта. Зараз Вам відмовлять у продовженні. Проблема не в черзі, а в неможливості зловити слот. Наскільки я знаю, то, якщо Ви продовжили свій ворк перміт, то можете потім продовжити стаді перміт для своєї дитини. Вам потрібно зайти у чат Прдовження паспорту/WP і спитати.
-
Ірина Вам потрібно отримати новий паспорт сину, для цього вам обов’язково потрібен запас у консульстві. Для подовження work permit вам потрібен діючий паспорт не подовжений.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка список документів які потрібно підгртувати (перекласти) для подачі на PR по программі Alberta Opportunity Streem Знаю що вона зупинена але доки все одно хочу підготувати. Дякую.
-
тоді точно Вам потрібно питати зараньше в консульстві. Напишіть листа в Посольство в Оттаві. Там хоча б відповідають на листи. А ще, там відповідають на дзвінки
-
Якщо є питання про родичів, їх треба вказувати. Просто це буде інфа про родину
-
Просто якщо до закінчення паспорта залишається 6 і менше місяців його анулюють і тоді видасть новий паспорт а не другий. Якщо в цьому що лишилось 6 і Мен місяців є дійсні візи то їх не дироколять (тільки ці сторінки лишають не продірявленими) а всі інші дирявлять і віддають на руки анульований паспорт але з дійсними візами (як наприклав в США віза видається на люлину а не на паспорт). А так якщо з першим біометричним все ок, то можна замовити другий і обидва будуть дійсні.
-
Дорослий
-
vm.tiktok.com/ZMMN3V6w9/ чем отличаются PR и гражданство
-
Це для дитячого паспорта, чи для дорослого? Ви знаєте, краще зателефонувати до них, або написати.
-
Так. Він і не зможе бути депендентом. Зараз ви імігруєте самостійно, отримуєте ПР, а потім вже спонсоруєте батька або використовуєте програму для українців нову.