PR CUAET
-
Торонто нічого
-
Торонто пусто
-
Мы все так думаем
-
Підкажіть, які наслідки коли закінчується укр закордонний паспорт у дитини, поки чекаємо новий? Чи потрібно ловити слот в консульстві щоб продовжити паспорт?
-
Все я розумію, тут не потрібно мати ступень MBA щоб це зрозуміти 😂 Ви читали мої відповіді взагалі? Я написала мій та багатьох друзів і знайомих досвід 🤷🏻♀️ А звідки ви все знаєте, маєте доступ до ircc та міністра міграції? 😁🫣 чи також як в всі маєте свій досвід і читаєте досвід інших? 😁
-
Оттава
-
Вечера
-
В 7:22
-
Ідея гарна, я б залюбки підтримав. Але не дуже легко її реалізувати. Проблема у тому що люди пишуть посольству та отримують однакову відповідь, ніякого оголосу. В той же самий час, відгуки у гуглі публічні та процедура легка, тож ефективність висока.
-
Ще одне питання. Якщо податися на продовження чи потрібно знову продовжити мед. огляд. Пройшли мед. огляд (27.02.2024) ?
-
А на паспорт дитині також потрібно через слот? По живій черзі не можна?
-
Только что
-
Недавно мали розмову про нюанси права з колегами, і виплив цікавий факт, про який швидше за все більшість людей не задлумавалися і не знають. Візитор рекорд втрачає силу при виїзді за межі Канади! Питання досить неоднозначне, тому що навтіь офіцери інколи по різному ставляться до цього трактування. І пошукавши глибше наткнувся на лист звернення від Canadian Bar Association (регулятор адвокатів) до прикордонників про те щоб уніфікувати цей процес. Проте дальше ніж лист на разі це не зайшло, тому чинне законодавство продовжує діяти. Тому загальний підхід такий: 1. Visitor Record - це документ який продовжує час тимчасового перебування в Канаді. 2. Коли людина виїзжає за межі Канади, вона відповідно більше не потребує даного продовження, і візитор рекорд втрачає силу. 3. Якщо є паспорт і віза при повторному приїзді, людина отримує новий тимчасовий стаус (до 6ти місяців), якщо інше не зазначено в печатці в паспорті. 4. Навіть якщо дати на попередньому Visitor Record покривають цей період, він вже не дає права перебування. І якщо є потреба перебувати більш ніж 6 місяців з дати останнього вїзду, потрібно подаватися на новий Visitor Record. Сценарій коли це може зіграти несподіванку. Сімя на CUAET, батки та дитина(WP+WP+VR). Якщо всією сімєю поїхали в Мексику наприклад на відпочинок, і повернулися назад, то технічно в дитини перестає діяти Visitor Record, і в дитини через 6 місяців закінчується статус. Відповідно потрібно буде податися на новий Visitor Record, або Work Permit або Study Permit. Study and Work Permits немають такої проблеми. Вони діють до дати поки видані (крім випдаку навчання в вищому навчальному закладі. Якщо закнчилося навчання на яке дали Study Permit (або перестали вчитися), то він втрачає дію через 90 днів).
-
Справа в тому, що відгуки в гуглі не мають ніякої юридичної ваги. І за відгуки скоріш за все ніхто не відповідає, бо технічного департаменту нема. Тому поганими відгуками можна просто просадити репутацію сайту у Гугла, він заблокує сайт без розбору, бо в них така полісі, а хто і коли його розблокує - не відомо, бо технічного департаменту нема. Тому мій поінт в тому, що ми стукаємо не в ті двері, щоб бути почутими, і пиляємо гілку на якій всі разом сидимо. Я далека від юридичної освіти, але здорова логіка підказує, що потрібно написати колективний лист прохання про допомогу, щоб нашу проблему почули і нас побачили.