PR CUAET
-
Всім гарного ранку, можливо хтось мав подібну ситуацію. Ми приїхали у Канаду по CUAET в серпні 2022 року. Відповідно отримали дозволи на роботу і visitor records для дітей. В січні 2024 року я з дітьми виїхала з Канади і повернулася вчора. При проходженні контролю в аеропорті показала наші документи. Ніякі заявки не заповнювали і в офіс до міграційної служби не заходили. Сьогодні на мою електронну пошту прийшов такий лист. Зайшла в свій аккаунт на canada.ca-там також ніяких заявок нема. У листі написано, що на вказану мною адресу відправлено певний документ. Я не розумію, що це за документ і куда його відправлено. Тим більше, що нас заїхало троє, а лист тільки на адресу однієї з дитини. дякою за коментарі
-
Во-первых, оборванная цитата у вас какая-то, потому что супруги точно могут подаваться на ГП... Уточните, где вы этот текст взяли.
-
Також маю ще одне питання. Буду вдячна за відповіді. Перебуваючи в Україні зробили паспорт громадянина України ( так як синові вже 14 років), після цього подались на закордонний паспорт. Не знаю чому, але ми не отримали наш паспорт ні через 7 днів ( за що було відповідно заплачено), ні через місяць. Як висновок-повернулись в Канаду без паспорта. Чи проходив хтось процедуру отримання не виданого в Україні паспорта в Канаді? Чи потрібно надавати заяву, про переміщення паспорту з України в Канаду особисто чи можливо це зробити онлайн? Дякую всім
-
TRP - это специальный статус, предоставляемый человеку, который не имеет права ни на какое другое основание. Типа оставить человека нельзя, и выгнать тоже нельзя. (Знаю людей кто получали прилетев по CUAET 2 документа TRP и WP). Если у вас "обычный" WP, можете подавать на H&C
-
Загранпаспорт делают в украинском консульстве. Перед войной моя сестра делала с какой то компанией ей даже домой привезли. Как вы делали вы не написали. Но может быть тот адрес в Украине который вы указали есть кто получит этот паспорт и каким то образом вам переведут. ( кто-то писал что в Украине завод по изготовлению паспортов типо закрыли или не работает) .
-
Вы заехали в Канаду сейчас. А сын был вклеен в ваш паспорт? И когда первый раз вы заехали проходили вы медицину ( то есть ваш сын?). Там написано что медицину пройти. И наверное ему вышлют новый ворк Перми. И кода вы сейчас прилетели в Канаду вы опять проходили иммиграционную службу в аэропорту? Может это там заполнил офицер . А адрес тот который вы указали в первый раз или дали сейчас при везде. Вот туда и пришлют
-
По ситуации что вы описываете больше вопросов чем ответов.
-
Перекладали пластиковий диплом та сам вкладиш з оцінками також?
-
Дякую гарно
-
Так! Просто подасте нульову декларацію і все
-
Добрий ранок. Скажіть будь ласка хто подавав подстаову декларацію сам, якою ви користувались податковою програмою? Безкоштовною чи платною? Дякую за відповідь
-
Добрго дня. Якщо не підійде, ми надаємо послуги в отриманні всіх видів документів (вторинних).