PR CUAET
-
Дякую, дійсно, дуже на це схоже. Як вважаєте, тепер я маю право подати на ворк пермит для обох дітей?
-
Я заехала вчера с сыном и дочкой. У обоих был визитор рекорд до 08/2025. Прошла паспортний контроль у одного офицера и не обращалась за новыми разрешениями( даже не знала о их возможной аннуляции). Сегодня на емейл пришло вышеизложенное письмо только для дочки. Вот я и не могла разобраться в чем дело. У обоих детей действующая виза и отдельные паспорта
-
Не має вимоги змінювати SIN
-
Доброго ранку, хто сьогодні подає TAX з JIAC в Торонто, нагадую працюємо до 14:00, але дуже бажано приходити на свій час. 4600 Bathurst St.
-
Сину 14, але доньці 12
-
В Украине мы обращались в обычное отделение государственной миграционной службы и хотели получить ( а это второй паспорт ) ускоренно через 7 дней. Но его не изготовили. И через месяц тоже. Мы уехали. Паспорт остался в отделе
-
Ні не продовжать, треба подавати онлайн
-
Треба подавати онлайн на нову візітор візу
-
www.skilledtradesontario.ca/trade-information/hairstylist/
-
Я хотіла написати стаді перміт, вибачте. Чи можу я подавати на отримання для дітей стаді перміту, сину 14, доньці-12?
-
Доброго дня! Питання - якщо non-accompanying family member (чоловік) не може надати жодних документів, включно з проходженням біометрії і медицини, і в разі якщо головного апліканта визнано через це inadmissible за цією програмою, чи означає це, що аплікант не зможе отримати візу в майбутньому? Чи це буде рішення виключно за цією програмою?
-
Дякую за таку розширену відповідь
-
Доброго дня, якщо я вірно памʼятаю, то Ви з Квебеку? Підкажіть, що Ви додавали до заявки на стаді перміт туди, де запитує документ «сертифікат на навчання від Квебеку»? Та що надавали на підтвердження того, що дитина навчається у школі: якийсь лист від школи чи просто результати з оцінками? Заздалегідь дякую!