PR CUAET
-
Якщо по цій програмі подаватися потрібний офер чи контракт також підходить?
-
Мої друзі подаються по цій програмі. Все іде добре 👌 Багато людей йдуть по ній. Я також в нові Шотландії але подаюсь по occupation in demand. Тут є багато різних варіантів
-
О, я тоже жду с 29.12
-
Подаються онлайн.
-
Мне сложно судить. Я селпип вообще не сдавала. Могу только сказать, что каждый этот ассесмент- центр оценивает как-то по-разному. Моего мужа оценили на 7, а селпип сдал на 10-11, при этом у меня есть знакомая, сдавшая этот ассесмент на 8 в другом центре, но селпип она сдала на 5-6. Так что я этим результатам ассесментов тоже не особо верю, но настоящий языковый тест мне сдавать не нужно, а отвалить 350$ просто чтоб кому-то что-то доказать - не мой путь 😅😃
-
Доброго вечора. Можете порекомендувати, що робити. Мені сьогодні видали ворк перміт до 26го року, так як віза до 26го року, але коли давала паспорт то давала два паспорти (один де є віза до 26го року, інший паспорт до 32го року). Все ж таки видали ворк перміт до 26го року, не дав мені офіцер на три роки ворк перміт. Можете порекомендувати, що робити, щоб отримати ворк перміт на три роки, окрім варіанту онлайн? А якщо все ж таки онлайн подаватися то чи можна поки буду онлайн подаватися виїхати з Канади?
-
Дякую за відповідь, підкажіть, а якщо зараз не подаватися онлайн, а подаватися на продовження ворк перміт ближче до дати закінчення 26го року, чи зможу я податися ще на ворк перміт (розумію, що за це треба буде платити). Чи мені вже ось видали на ці два роки і все, мені не зможуть його продовжити?