PR CUAET
-
Ні, як з України приїхали по номінації провінції і не доїхали
-
Вірний
-
Я чула різні версії. Знати б 99%
-
Як взнаєте, напишіть ,будь ласка. У знайомого така ж ситуація. Тому що дружині довго візу не відкривали
-
Зверніть увагу, будь ласка, на наступну пропозицію: Привіт, Я надаю послуги створення резюме англійською мовою на замовлення, а також можу підготувати супровідний лист (Cover letter). Вартість резюме становить $70-$100 в залежності від його складності. Будь ласка, не соромтеся звертатися до мене за потреби, і я з радістю продемонструю вам приклади резюме, які я раніше створювала.
-
А де це написано? Я не читала,що дитина має бути 18 міс. Я не придираюся,просто у знайомого така ситуація. Він приїхав на рік раніше,тому що дружині не відкривали візу.
-
Аналогічно, здивована своєю 8 з writing. Тому подала апеляцію. Побачимо. Дякую всім за відповіді
-
Думаю ні, закону треба ще час щоб ввійти в дію, хоча хто його зна, може вони якось екстрено зроблять...
-
Я приїхала з дитиною влітку 2022, чоловік наприкінці 2023. В січні було 18 місяців для мене і дитини, в лютому 2024 отримала перші CCB. Ситуація зворотня, коли чоловік приїжджає швидше, але тут важлива прив’язка дитини. Важливо! Щоб дитина була 18 місяців і той, хто за неї відповідає, бо це також вказується в податковій декларації.