PR CUAET
-
Ви маєте силку на відео ?
-
Що таке "пор"?
-
Добрий день ) хотіла запитати де можно податись на Pr в Едмонтоні ? Маю тут сестру яка уже давно тут живе і хотіла через неї оформити pr як возз‘єднання сім‘ї які потрібні документи і т. Д
-
І там треба щоб вуха були відкриті і волосся за плечами.
-
12ти
-
Так $61 340, маю грант на 20000 на рік. Але сума в сорок тисяч на рік мені непідйомна. Всі ці міні-гранти по 2000-4000 тисячі мені особисто не сильно допоможуть. Це я за бакалавра заплачу сумарно 160000🥴 Виявляється що поступити в найкращий університет в Країні легше ніж за нього платити
-
Думаю имеет ввиду AOR опечатка
-
Добрый день. Все тесты примерно одинаковые. Если вы соответствуете определенному уровню, вы сдадите это без проблем. Выбор теста как правило лучше делать основываясь на ваших личных свойствах. Например - если Speaking ваша сильная сторона, то выбирайте Selpip, а если нет - IELTS. Попробуйте найти в интернете бесплатные варианты тестирования и попробуйте оценить ваши собственные силы.
-
Дякую щиро!
-
Якщо у Вас буде фіксована ставка, то щомісячна сума буде зафіксована на термін до договору (5 років). Якщо варіативна, то може як бути менше, так і більше… Плюс до моргеджу ще будуть платежі по страхуванню і земельний податок (теж платиться по різному, в нас в одному місці - це ща рік, в сусідньому - по півроку здається можна). Хто вже уклав угоду , поправте/додайте, що не вказала, бо ми якраз на шляху пошуку будинку.