PR CUAET
-
Це той офіс, що і гуманітарну програму розглядає. Як би там не було, а у них же є рамки на розгляд справ і вона не може бути розтягнута на невизначений термін. У нас все одно варіантів, окрім, як чекати, немає 🤷🏻♀️
-
Вітаю, передивилася чат і на жаль не знайшла відповіді, якщо хтось може допомогти з відповіддю буду вдячна. Я подалась по програмі АOS і отримала нещодавно номінацію. На сьогоднішній день в мене є рік спільного проживання з моїм хлопцем як common low. Я його не додавала до AOS (тому що було ще рано для підтвердження common low), зараз ми можемо підтвердити і я планую подаватись по PNP non EE. Питання: 1. Чи можу я його додати до аплікації на федеральному етапі? 2. Які документи потрібні від нього? Ще раз дякую за розуміння і відповідь. Для нас це дуже важливо.
-
Ви все правильно написали. Мої платежі варіативні, бо минулооо року мені два рази переглядали податок на землю, також щорічний платіж страхування будинку, плюс ще якийсь страховий платіж додався, і ще зменшився оцей, який я не можу вирахувати. Ціна за виплати по моргеджу у мене стабільна, то я її і знаю. Але також вона змінюється. Я брала моргедж під 479/щодватижні, через місяць підняла до 535. Тепер, коли почався новий моргедж рік - я плачу 628/щодва тижні, це максимальна сума, яку я можу оплачувати без штрафу від банку за швидке погашення
-
всім привіт підкажіть у мене закінчується паспорт і я на сайті зіткнувся що для продовження жива черга це правда?
-
Не знаю, як в середньому але серед знайомих, які приїхали в 2022 і подавалися по гуманітарній, вже з пр. У всіх них не більше року зайняло. Я і по нашій, на менш ніж 8-12 місяців, не очікувала