PR CUAET
-
Дякую Пане Остап!!! Скажіть будь ласка чи потрібно для цього чекати закінчення дії поточного дозволу на роботу?
-
Девушка написала про то что сегодня и завтра в консульстве принимают только детей
-
Ні, сьогодні наче нічого Цілий день слідкую
-
Вітаю. Маю декілька запитань, якщо хтось знає прощу відповісти. 1. Ми маємо з України соц допомогу на нашу дитину інваліда, а також виплату за 3 дитину. Чи потрібно це вказувати? 2. Мій батько висилав мені кошти (долари) на мою USD картку приват зі своєї приват. Чи потрібно вказувати? П.С. Використовував ці картки лише для купівлі в магазинах в Канаді. Дякую
-
Навчання онлайн?
-
Польша
-
Добрый день ) Буду заполнять первую свою налоговую декларацию за 23 год,работаю в компании Есть формы Т4 с предыдущей работы ,и с настоящей Скажите ,мне нужно что то из банка брать ?форму какую-то ? Буду заполнять через wealthsimple И еще такой вопрос ,мой отец из Европы делал перевод на мой канадский банк один раз ,я должен указывать это? Если да,то как и какая форма есть для этого ? За ранее спасибо 😎🙏
-
Подавайтесь, ви маєте бути в Канаді законно до отримання ПР, тобто мати діючий дозвіл на роботу.
-
Да @Daria_Polishchuk1