PR CUAET
-
Ви пишите про отримання нового паспорта по закінченні старого чи про продовження паспорта штампом у живій черзі? Бо продовження штампом інформація про "не раніше 2 місяців" на сайтах консульств , включаючи Едмонтону, ніяк не змінилася . "Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії." І якщо вашим знайомим поставили штамп на продовження коли було 6 місяців до закінчення - то це виключення, бо вони якось персонально домовилися, або працівник це проморгав. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
А где найти в пдф?
-
У кожного свій шлях. Я знаю одне (це закони Всесвіту): авансу і халяви у Всесвіті немає, а кожна наша думка/ дія/ емоція повертається сторицею. Просто коли ми щось отримуємо або не отримуємо у своєму житті - це все результат того, як ми жили раніше. І коли ти це розумієш, то свідомо змінюєш своє життя. Але це ціла філософія - не для інформації тут. І так вибачте, що висловлююся не по темі гілки 😊
-
Я знаю, тому дивуюся ,що люди так легко дезінформують інших
-
Сьогодні мені намагалися довести,що якщо мені відмовлять у гум програмі, то більше ні на яку програму подавати не можна буде
-
-
Ні,саме про гум програму
-
Подивіться, вище написали про 4 принципа. При подачі на гуманітарну ви будете вказувати, що погане трапитися у разі відмови і що ви не здатні подаватися по іншій, тому треба до вас прявити співчуття. А далі зясовується, що ви можете подаватися по іншій, тобто ви вказували неправдиву інформацію у попередній аплікації. Просто буде важко уникнути цього.
-
Добрий день, можливо хтось підкаже, якщо в мене паспорт до травня 2025 року і ворк перміт на основі паспорту також, то я ніяк не зможу його продовжити після отримання нового паспорту? А на паспорт досі ловлю слоти( Чи можливо якось продовжити до 31 березня, але з наявним паспортом, щоб хоч ворк перміт був в подальшому ? Якщо ні, то як в майбутньому з новим паспортом отримати ворк перміт?
-
Если у вас на детский а мне нужно на взрослый, я смогу по нему пройти?
-
Після того як вам видадуть ПР ніхто не відслідковує ваші пересування по країні. Люди так отримують ПРи по провінційних програмах, а потім через пару місяців їдуть в перспективніші провінції. Не мені їх осуджувати, але це досить поширене явище
-
Ой,ми з Ольгою одночасно написали🙈😂
-
Чому неправдиву. Наприклад, подавши на гум, а через місяць відкривають іншу легку програму. Отримаєш відмову по гум, і подаєш по новій. Тут вже помінялися обставини.