PR CUAET
-
Чому неправдиву інформацію? Лише для прикладу - зараз у людини не вистачає балів для подачі по ЕЕ, а провінційних програм, за якою людина підходить, теж нема. Через півроку відкривається новий стрім, за яким людина підходить. І вона може податися. І тут нема ніякої неправдивої інформації
-
eCoPR - означає ви технічно вже маєте PR, а отже ваш попередній статус втратив силу (PR не може бути візитрером перебувати на основі візи та мати WP), але ID ви ще не маєте. При поверненні до Канади ви маєте предʼявити документ - Visa в українському паспорті анульована, PR ID немає => офіцер не може вас пустити. Ви звичайно можете оформити PRTD, проте я думаю ви швидше отримаєте свій PR
-
Нема такого, у вас має бути профіль 300 балів і далі вам мають теоретично дати номінацію
-
Якщо ви мали на увазі, що людина отримала відмову по гуманітарній, і тут же подалася по ЕЕ з 560 балами - то, звісно, некомільфо. Але ж людина з 560 балами по Експрес Ентрі й не буде подаватися на гуманітарну. Або якщо вона добре "вкладається" в провінційні програми
-
Сомневаюсь, что кто либо даст точный ответ. Если посмотреть формально, то можно уполномочить родственника представлять ваши интересы перед IRCC, и он/она смогут официально все подавать за вас. Если смотреть не формально, то последние лет 6 в Канаде постоянно муссируется вопрос о том, что возможность проживания в Канаде - это привилегия, а не право. Как в этом случае отреагирует офицер никто не знает. Получение ПР ничего вам не даст. Это не гражданство. Его статус тоже нужно будет продлевать, проживая в Канаде.
-
Я вже не цікавлюсь, дякую
-
Мається на увазі, що така ситуація може трапитися коли ви будете за кордоном
-
Квебек це як інша країна - там інша імміграція. Ви можете піти по стем СЕС ЕЕ, але маєте жити не в каебеці і не мати бажання там жити Після отримання ПР вже всерівно До краще не переїжджати
-
Дякую за відповідь! Я помилково вважав, що можу подаватися по Canadian Experience Class проживаючи де завгодно в Канаді, навіть переїзд в Монреаль запланував. А вчора уважно почитав умови подачі, та побачив, що Квебек має інший процесс. На сайті IRCC написано, що якщо аплікант по EE проживає у Квебеку, то він забов’язаний переїхати жити в іншу провінцію, це мене збентежило.
-