PR CUAET
-
Але для спокою душі я б на Вашому місці замучив би провінційників щоб продовжили номінацію хоч на місяць/два. Суто щоб мати «safety pocket» (останнє їм тільки не скажіть) Також врахуйте що завтра страйк працівників на місто Едмонтон, сподіваюсь це не зачепить IRCC
-
Коли ви будете їхати можете написати чи візьмуть у вас двох дітей за один раз?
-
Спасибо за информацию.Услышала,поняла
-
Питання по фото 10*15, чи може хтось підказати параметри? Які до нього вимоги? Чи можна піти в умовний Волмарт і просто сфоткати?
-
Привіт. Сьогодні прийшов лист “Eligibility Passed – Approval Letter” і в переліку документів майже всі документи, які ми надавали в заявці, то потрібно ще раз їх прикріпити чи просто написати по пунктах, що ми такі документ вже прикріпили, коли подавали заявку? - По медицині. Ми здавали більше року тому, а в листі пише, що медицина дійсна рік. То наскільки я розумію, ми зобовʼязані її здати також, вірно? - По військовій формі. Вони надіслали посилання на форму, але вона не відкривається. Якщо у чоловіка немає військової служби, то просто заповнити цю форму що не служив? Якщо хтось це вже проходив, поділіться досвідом, будь ласка🙏
-
Дякую
-
Ну я візьму обох, відпишусь як пройшло
-
Хтось підкаже з якої пошти приходить повідомлення коли викликають по е-черзі? Можливо щось пропустили чи загубили. Кому приходив взагалі лист? Чекаємо три місяці чергу, треба 3 паспорта. Дорослий і 2 дітям. Як в такому випадку? Не можемо окремо зареєструвати кожного.
-
Ох как вспомню квест с детским фото , аж плохо стало 😂
-
Напомните, пожалуйста, когда вы отправляли заявку. Выше писали, что просто указывали, что отправляли уже все запрашиваемые документы.
-
Фото друковане на фотопапері. Можна у Волмарті але розмір має відповідати. Вимоги до фото. mfa.gov.ua/storage/app/sites/1/71/Consul/PHUVK/vimogi-foto.jpg
-
Дчкую