PR CUAET
-
Так👌
-
Обращайтесь
-
А что Амазон? Если надо будет LMIA кто нам его на Амазоне даст? Правильно никто. Так что амазонцам не особо и пошастило🤷🏻♀️
-
LMIA дают только менеджерам,. Просто работникам никто не даст.
-
С вероятностью 99.9% никто работнику обычному на Амазоне Lmia не даст. Там поток людей огроменный, один больше одним меньше! Даже стоишь ты чего или нет, заменить тебя и обучить другого это дел времени нескольких месяцев. Максимум менеджеру и то это никто не знает. Так что надеяться на это не стоит от слова совсем. Сугубо мое мнение как работника Амазона.
-
А менеджером чтоб стать надо или образование канадское, или 3-4 года работать на Амазоне. Ни того ни другого у украинцев нет, поэтому и менеджеров украинцев нет
-
Вітаю. Чи є тут хтось, хто вже з Канади успішно подав заявку на отримання WP для дитини с VR? У мене синам (14 та 16 років) дали visitor record обом в аеропорту. Просила поміняти, відмовили.
-
А ви з якого браузеру робите? Бо в мене виходить тільки з Гугл хром зайти
-
На якій підставі вони питали витяг про реєстрацію в Україні? На сайті в переліку документів його нема 🤷🏻♀️
-
Ніколи не летіла так далеко. Я правильно розумію. Квитки+ паспорти (є у всіх і дорослих і дітей)+ візи. Так?
-
Тоді щасливої подорожі :)
-
Ми їдемо разом і батько і мама
-
На дитину - лише мати заяву-згоду для виїзду за кордон від батьків (одного з батьків) і все
-
Щоб посадили на літак
-
Доброго дня Чи потрібно перекладати документи для аеропорту?