PR CUAET
-
нагадай через скільки Approved in Principle дали?
-
Добрий день, ми з дружиною оформлюємо заявку на зняття обмежень ВП через старий акаунт IRCC, але у нас взагалі не так як показано на відео. Трохи в ступорі. А ще дружині потрібно подати на нову візу в зв'язку з новим паспортом . Яку саме візу там обрати?🤷♂
-
Доброго дня. Ми з дружиною подались на продовження ворк перміту, але ворк перміт який зараз маємо є з обмеженнями (не зняли ще, хоча медичний догляд ще в минулому році проходили). Чи є потреба/можливість подати ще одну заявку окремо на зняття цих обмежень? Чи якщо подались на продовження ворк перміту то новий може прийти вже зі знятими обмеженнями?
-
Доброго дня, хтось робив довідки про не судимість з України останнім часом? Нема проблем з цим? Бо дехто пише що їм повертають документи тому що не видають через те що, чекають прийняття закону про мобілізацію 🤷
-
Все, зрозумів дякую
-
Отримала TAX REFUND за 10 днів(4.03 подали, 14.03 прицшли гроші на картку з поміткою DEPOSIT CANADA ) Чоловік подавався разом зі мною але до сих пір нема нічого, навіть нема емейла що він в обробці. Те саме в чоловіка сестри. При спробі увійти в кабінет видає помилку 045, або 046. Писало що заблокує аккаунт після якоїсь спроби.. не рахували, може вже заблокувало))) вирішили ще почекати.
-
Очень все индивидуально. Заявка из Онтарио, процессит Наягра фолс, eCorp ждем с 14 февраля
-
Я б дзвонила. Вони зроблять помітку в справі, може пінгане офіцера
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка- подаюсь на продовження OWP на новий паспорт, але старий ще дійсний до 25 року. В переліку документів які я повинен прикріпити вказано паспорт і питання моє ось у чому: Чи я повинен прикріпити вже тільки новий паспорт чи краще їх обʼєднати у PDF разом і прикріпити зразу 2, щоб офіцер краще розумів всю ситуацію. Дякую за відповідь та вибачаюсь якщо питання повторюється.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста за какое время до окончания загран паспорта могу его продлить за год до окончания реально ?. Спасибо.
-
А скажіть будь ласка , термін дії паспорту закінчується. Чи можемо одночасно подавати на новий ВП і візу?