PR CUAET
-
Можливо тому і рекомендують за словами Максима «срач» що краще взяти адвоката 😉
-
-
Чіткі інструкції будуть по ЕЕ або ПНП: виконуєш умови, збираєш бали, подаєш аплікацію і коли твій бал вище балу вибірки - переходиш до формальних етапів (crime, military background, bio, photo etc). HC - це по суті апеляція в якій ти доводиш офіцеру що він має піти проти стандартних правил і зробити саме для твого кейсу виключення. Саме тому з понад 500.000 PR на 2024 лише 13.700 зарезервовано під НС. Для аналогії - це як виїзд за кордон з Україні через КПП для чоловіків без дітей, з приписним де написано придатний тільки без опції розрахунку кешем на місці
-
Подайтесь на кліматичні виплати. Тоді податкова створить вам кабінет до того, як ви подасте декларацію про доходи.
-
Підкажіть як це розуміти : 1.Не повинні надати всім відповіді в 2024 році? 2. Чи навіть НЕ ПОЧНУТ першим счастливчикам давати відповідь, а розгляди почнуть робити в 2025 році? Тобто можна ризикнути і літом на 2 тижні злітати в Укріїну ( Портал 1 літом чекати зарано для тих хто подав в кінці листопада в це не має АОР)
-
Не обов'язково
-
Скорее не хотят.
-
Ви хочете посперечатися? Я приїхала в Канаду в червні 2023 року, подалась на кліматичні виплати десь в кінці літа. В жовтні мені надіслали чек на першу виплату грошей. І створили кабінет в CRA. Станом на зараз я подала податкову декларацію, яку в мене ще не прийняли, але я все бачу в своєму кабінеті в CRA. Я не пишу просто так, аби написати. Це зі свого досвіду.
-
Після отримання PR