PR CUAET
-
Альберта
-
Как оказалось уже сейчас, старовка на человека и машину. Если кто-то другой не вписан - ездить не может. У случае с арендой авто человек подписывает бумагу на время аренды что он покупает страховку. (Альберта) Кстати цена на страховку не увеличилась когда вписал друга
-
Є чіткий гайд на офіційному сайті програми. Я всіх відправляю на цей сайт 😂 але там справді купа конкретної інформації
-
Дякую , тепер зрозуміло. Бо хотіла з січня 2025 отримати ще одну освіту в коледжі,за ціною як для Постійних резидентів . Тепер пауза , буду на роботі якось рухатись , щоб NOC відповідав програмі ЕЕ та спробувати по економічним програмам
-
5 чи 6 тижнів
-
Мені теж не створили кабінет. І зайти я туди не могла, поки не здала першу декларацію і не отримала код для входу. Онтаріо
-
Як на вашу думку, чекати на Портал 1 в літаку зарано. Я подалась 29 листопада, не маю навіть АОР. Думала , літом не ризикувати і не покидати Канаду на час відпустки . Але я так розумію, що в 24 році ми скоріш за все не отримаємо відповіді на наші Заяви по ПР,
-
Привіт! Підкажіть загальну вартість подачі на pr (воззʼєднання) з однієї людини та +додаю дві дитина та чоловіка( не виїздний з України) 🙏🏻
-
Питання було про кабінет. Яка різниця, як туди заходити. Я ж не на сайт захлджу, а в свій кабінет. Куди я можу зайти як за допомогою свого кабінета на сайті Альберти, так і за допомогою своїх credentials в CRA, до речі.
-
Прорахунок годин може не допомогти, бо в моєму дипломі спеціаліста писалися лише аудиторні, а в дипломі магістра вже згідно з болонською системою - купа додаткових годин типу СРС тощо.
-
Я також не зовсім розумію , як трактувати немає в ПЛАНІ ??? Не планують розглядати наші кейси, чи не ставлять терміни на кінець 2024 видати PR ???