PR CUAET
-
Всім привіт. Поділіться, будь ласка, хто скільки чекав на background check completed та final decision після biometrics та medical exam completed? Буду дуже вдячна чекаю довго, вже дуже переймаюсь😣
-
Є підозра, що сьогодні консульство в Едмонтоні все таки закрите через свято
-
Я так і зробила, собі саочатку забукала, потім першій дитині, а друга пролетіла🥸 але й так добре
-
Ми питали заздалегідь, сказали зробити нотаріальну довіреність в Канаді, тоді родич може забрати в Україні. Знайомим віддали по такій схемі, нам трохи пізніше - ні. Про те, що можна замовляти через консульство нам відомо, але навіть з діечел таким чином можна чекати той паспорт півроку, хотілося б швидше отримати документ.
-
Вітаю всіх ,підкажіть будь ласка куди висилати заявку на видання довідки про несудимість в Польщі (маю на увазі на який адрес в Польщі)Дякую за допомогу.
-
Були сьогодні від 9:20, бачите, в консульстві теж бувають зміни
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка. В мене на руках є 2 закордонних паспорта. Один вже не дійсний, другий актуальний. Я хочу зробити новий закордонний паспорт. Як я розумію, я маю здати старий прострочений паспорт, щоб отримати новий, вже коли новий паспорт буде готовий. І актуальний паспорт, який зараз дійсний з канадською візою сдавати не треба?