PR CUAET
-
На які дати?
-
Привіт, подав на CUAET на початку березня 2023. На початку липня прийшов додатковий запит про військову службу. Одразу відправив заповнені форми. Зараз коли рік минув з запиту на CUAET написав кризову форму спитавши чи буде розглянуто. Відповіли що буде, але після того як додаткові форми перевірять (не дивились). Чи в кого є інформація скільки часу приблизно це триватиме?
-
Это точно? Потому что они спрашивают AOPномер при подаче на опен ворк пермит и написано на сайте Канады если подались на ПР как человек которого спонсируют, то есть spouse. То есть только для программы спонсорства работает… как я понял, но можете меня поправить если у вас другая информация
-
Наскільки знаю, 5$. Я їх сама не замовляла, читала в різних групах. GCMS notes - це відмітки офіцера у вашій справі, які він/вона робить під час розгляду і на основі яких потім видається апрув або відмова. Там вказується де недостатньо даних чи де офіцеру здається інформація не правдоподібною. Чи навпаки все ок і жодних питань офіцер не має і розгляд йде за планом. Замовити їх можна будучи фізично в Канаді чи через посередника, який знаходиться в Канаді. Тут є посилання на запит цих ноутс - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
А як потім додати щоб повернення на картку було...це direct deposit і void Chek додати у кабінеті?
-
1. студенті в 1,1 млн - как раз за три года все уже закончат . Поэтому их и начали ограничивать, чтобы хотя бы в текущем не добавлялися еще. Потому что после обучения на постградюэйтэд в 1 год - также можно получить PGWP на один год. А если отучиться еще квартал в том же коледже и перезачесть предыдущий диплом - то будет два диплома и дадут уже 3 года PGWP. Так получала моя дочь в Браун Коледже. 2. Нет тут также статистики и о тех, кто подается по ЕЕ не находясь в Канаде по FSW , и с высокими баллами попадают в отбор и получают PR в аэропорту по прилету.3. Как нет и членов семьи основного заявителя, которые не жили в Канаде, но PR тоже получают по прильоту. Анализ шел только по тем, кто есть в Канаде.
-
В залежності від вашої мети) CRA my account, My Service Canada… також є провінційні сайти.
-
Halyna Miller
-
maps.app.goo.gl/RdX2kDRy2Kaf4XBg7?g_st=ic