PR CUAET
-
Я б особисто нічого не підносив, а максимально чітко описав чому його нема, чи була людина на обліку взагалі, коли останній раз був військкоматі, коли виїхав з України і т.д. Не придумуйте якихось нереальних історій, вам потрібно чітко описати ситуацію, а не виправдовуватись
-
Удачи вам! Надеюсь все получится!
-
Це добре що хоч якось дають знати що дивляться в вашу заявку. Я подалась 28.10. В березні еліжібіліті з переліком всього що треба і не треба. Я відправила все що мала - відповіді -0. Хтось писав що отримує листа підтвердження що вони отримали твої документи, якщо що щось буде потрібно ми вам повідомимо. В мене так нічого і немає. 🙁
-
Яка в вас інформація?
-
Шукаю консультанта! Є кейс з вихідними даними (мова, досвід с тирами, ноками, освіта). Шукаю куди переїхати в пошуках PR. Цікавлять Атлантика(AIP та атлантичні pnp), Alberta, можливо rural програми.
-
Так, в лінію other income.
-
При заповнені декларації не вказуйте його SIN номер та income, всю іншу інформацію по нього можете заповнити.
-
Вот вам це і треба вказати що відновити нема можливості, просто опишіть повністю ситуацію від а до я
-
Чи можуть запросити відновити якийсь документ? Зараз це майже неможливо буде.