PR CUAET
-
Зрозуміла, дякую!
-
Спробуйте поставити, що ви відповідальні за дітей не з дня їх народження, а на день пізніше наприклад, тоді пропустить! А взагалі я раджу зателефонувати в CRA і покроково хай нададуть Вам інструкцію що треба робити!
-
Спасибо большое. Я уже на офф сайте нашла, что можно апгрейднуть заявку, но это будет ооочень долго в нашем случае: нужна новая номинация от провинции (наша 12 марта потухла), написать объяснительное письмо «почему обновляем заявку» и обновить даты в формах(где нужно). Игра начинается 🤣
-
Будь ласка. Просто постарайтесь структурувати все від самого початку і до сьогоднішніх днів що не виникло додаткових запитань
-
А може були в когось випадки, що паспорт закінчується, але ВП продовжили все одно?
-
Мені так дали
-
Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців.