PR CUAET
-
Привіт, мені дуууже потрібен дорослий. Скоро закінчується паспорт(
-
Зрозуміла і щиро дякую за бесіду та вашу думку🙌🏻
-
Вот это вам не везёт! Вы в Эдмонтон ловите?
-
Я тоже об этом задумываюсь.Как-то не очень хорошо получается.Многих людей обнадежили этой программой и они не стали искать других возможностей и готовиться к другим программам,а время идет.Мне говорили еще в сентябре подаваться на спонсорство,т.к я вышла замуж за гражданина Канады,но я была уверена что по этой программе получу быстро.Но,получается,что только зря потратила столько времени.Очень обидно.🥲
-
але ще ніхто не знає який буде відсоток по сімейній
-
досить високий
-
можливо тут групі ми читаємо тільки позитивні кейси по гуманітарній. десь прописували відсоток відмов по ній ~+80%
-
On March 21, a tragedy occurred in the Buryachenko family, who now live in Regina, Saskatchewan. Uliana Buryachenko, a mother who courageously took her children away from the horrors of the war in Ukraine and came to Regina, died unexpectedly from a heart attack at the age of 47. 16-year-old Sofia and 13-year-old Zakhar were left without a mother. Please support Uliana's family during this extremely difficult period. 21 березня в родині Буряченко, яка мешкає в Реджайні, Саскачеван, сталася трагедія. Уляна Буряченко, мати, яка забрала своїх дітей подалі від жахів війни в Україні, несподівано пішла з життя від серцевого нападу у віці 47 років. Без мами лишилися 16-річна Софія та 13-річний Захар. Будь ласка, підтримайте родину Уляни у цей надважкий період, якщо маєте змогу: gofund.me/f657a614