PR CUAET
-
Слотів зараз нема. Едмонтон.
-
Вони ніби то завжди робили копіі документів. Нам вчора сказали, що сподіваються, що встигнемо зробити паспорт чоловіку. Що це означає не знаю, бо зараз маємо повне право робити паспорт. Спитали, щоб терміновий заказати, сказали, що відмінили термінові паспорти.
-
Ну в мене ще 10 місяців попереду, то я ще не дуже панікую
-
Едмонтон
-
Вітаю! Маю питання стосовно можливості в’їзду: Якщо маючи портал 1 вилетіти з Канади, то чи є проблеми з в’їздом в Канаду а) до отримання портал 2; b) після отримання портал 2, але не надавши ще на нього відповіді (я так розумію там немає термінів надання відповіді), що я фізично в Канаді? Дякую! @OstapBosak
-
Прийдите пожалуйста и подпишите 🫶
-
Підкажіть будьласка, пробували створити профіль Express Entry, чоловік головний аплікант, англійська в нього L7, R4, W6, S5 Французьку ще не здав. Планує здавати в наступному місяці. Так от, пробували створити профіль з цими результатами що маємо, але ми не eligible в Express Entry. Підкажіть будьласка, чому, можливо через низькі бали з англійської, дякую?
-
31, я тоже так думаю що через низьку англійську. Часом ви не знаєте, який найменший прохідний бал має бути по Canadian Experience Class?
-
Скільки років? Найбільш ймовірно що через низьку англійську
-
Підкажіть, будь ласка, якщо їхати в консульство України кудись в Європі виробляти закордонний паспорт, то вони потім надсилають його в консульства в Канаді чи в посольство? Можливо хтось стикався з такою практикою.. Бо дивлюсь є слоти в Португалії, Польщі, Хорватії..))
-
Дякую всім за відповіді)
-
Зрозуміло, значить 4 по reading підвела, в нього teer 2
-
Рівень англійської треба вище Пані Ольга скинула вимоги вище
-
На сайті DHL вибираєте, куди слати, країну і консульство. Якогось обмеження там нема. Тому теоретично можна слати в будь-яке. Тільки вточнити якось треба