PR CUAET
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка хто як заповнював у формі IMM 5669 шкільну освіту як Elementary I Secondary School. У мене навчання у 2 школах з 1 по 9 а потім з 10 по 11 клас. Плюс не пам'ятаю який клас ми пропустили здається 4 і одразу перейшли до 5. І я тепер незнаю як коректно написати інформацію, роки
-
Це не вирізка із форуму. Ну якщо не знаєте, навіщо казати. Це офіційна зустріч Ukrainian Safe Haven, IRCC та інших установ щодо українського питання. Вони зустрічаються регулярно. Цю статистику навів представник IRCC на зустрічі 19 березня. thelipsecretariat.ca/document/oush-national-secretariat-meeting-notes-march-19-2024/
-
Ви вже отримали картки? Чекаю з 22 лютого.
-
цифру в 80% відмов по гуманітарці наводили в цій групі. знайду- також вам скину
-
В пдф можна підпис зробити. В Акробат Рідер відкривайте пдф документ і ставте там електронний підпис від руки. Якщо не зможете розібратися як це зробити в електронному вигляді то робіть так як вам написали вище друкуйте документ підписуйте його ручкою від руки а потім скануйте і відправляйте. Мені так само повертали бо підпису нормального не було. Так що не хвилюйтеся. Підписуйте і відправляйте знову.
-
Ну так можна було спитати звідки інформація якщо не зрозуміли а не робити свої висновки та казати що те все лажа. Коли ось шановний навів дані. Gregory Sharun, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC), reported on: • Processing and arrivals data as of March 9, 2024 • Uptake of the federally funded hotels and Military Travel International (MTI) provided accommodations as of March 10, 2024 • Number of Permanent Resident (PR) applications from Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) visa holders as of March 13, 2024