PR CUAET
-
Не хочу додавати масло в вогонь, але додам) для порівняння як працювала подібна програма для Венісуели та Гаіті. В листопаді подали а в лютому вже були в Канаді з ПР.. так, у них були ліміти в 1000 апплікацій і там дійсно небезпека для людей. Більшість апплікантів по нашій програмі знаходяться вже в Канаді і нічого ім не загрожуе.
-
Добрый вечер! Подскажите,пожалуйста, как правильно оформить и не запутать офицера.,Если в один и тот же период я и училась и работала заграницей?
-
приймаємо. я ще маю мазь для суглобів- але де її застосувати в цій гілці - не знаю🤔
-
Ну ніхто не каже що один офіцер повинен кістьми полягти. Так ресурсів не вистачає - це питання до керівництва а не офіцерів. Ну не треба казати що все ок в IRCC і так далі. Якщо б в Канаді всі ловили дзен і не хотіли нічого міняти то була б інша Канада. Проблеми треба бачити і працювати над ними. А щодо батьків - ще ніхто нічого не отримав. Ті кому 80+ не працюють, ось побачимо як спрацює обіцянка щодо financial inadmissibility. А поки що надії і якись там дзен
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно прикріпляти переклади національного паспорту? Дякую
-
І я читала вимоги та пакет офіцерів якось, було цікаво. Ну нема на що їм жалітися)) добра робота з достойною зарплатою та пакетом бенефітів. Працювати треба, а де не треба? Я коли свою job description бачу так страшно теж)) але не такий страшний вовк як його малюють.
-
знімаю капелюха за ідею
-
Я також додавала тільки першу сторінку, все отримала
-
ліричний відступ: я сьогодні фільм дивився "Одне життя" (Ентоні Хопкінс, 2024). раджу всім.