PR CUAET
-
При мені чоловік подавався з Ванкуверу в Оттаві, у нього просто спитали чому не в Едмонтоні, він відповів щось наче що там місць не знайти І все, зробили)
-
я не хочу швидше. я хочу разом з усіма. але інколи в чат заходять люди які вміють достати і потім втікти (це не про тебе))).
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Звичайно. Поясніть чому стільки агресіі в мій адрес бо я запропонувала спитати через українські спілки якість новини та деталі програми? Що я такого сказала що мені заклювали? Йди пиши, чого ти тут у чаті, йди чекай всі чекали. Ви зі своїми 💩🤡як модератор. То не агресія?
-
Я не спорю, є такі люди. Я особисто як і більшість в цій групі вдячні Канаді за допомогу і надані можливості, я готова чекати 2-3 роки пр, нехай, але ця програма дійсно недоопрацьована. Нехай її внесуть в список для легального продовження статусу і я чекатиму з розумінням. Я не хочу порушувати законодавство цієї країни, тому і питання - а що далі? Вважаю якщо запитати, то може і звернуть увагу
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если меняешь место работы (но специальность остается прежней) нужно со старой работы брать какую-то бумагу? Понятно что AOS приостановлена, но хотелось бы сохранить стаж, и не на словах.
-
Там вроде написано должен прийти тот, кто подавал заявку. А может ли дедушка или бабушка например подать заявку и забрать документы внука? Кто-то сталкивался? Например, по доверенности от родителей
-
Це залежить від багатьох факторів - куди приїхав, які бали (особисті нюанси типу освіти), стрім, який обрали, як часто вибірки і т.д. Мені здавалось, що ми в Онтаріо розпочали підготовку швидко і отримали ПР швидко - через 1,5 року в Канаді. Але потім я побачила як люди в Альберті за 6 міс з ПР і навіть з іпотекою 😅
-
Я вже два рази писала, напишу ще раз: у імміграційної служби є свої річні, місячні ліміти. У кожного з офіцерів. З першого квітня тільки почався 2024 фіскальний рік із новими квотами, навантаженнями та іншими правилами. Також треба підлаштуватися під новий бюджет. Хто попав до кінця року (березень 2024) - класно. Інших тільки почнуть розглядати. Трохи терпіння не завадить нікому. Не забувайте, що окрім офіцерів і служби, в процесі задіяні інші установи, які перевіряють інформацію по нашим кейсам, і це також займає час. І у кожної установи є свої рамки і навантаження. І ще додам трохи… я бачила новоприбулих українців, які ось прям вривалися з ентузіазмом на гіпер-наполегливістю до справ, але це не сама ліпша стратегія в Канаді. Вони потім це розуміють, але іноді вже дуже пізно, щоб залишитися в колективі, або залишитися в гарних стосунках із колегами. Давайте поважати один одного, та канадське суспільство і терпляче відноситися до державних стандартів. Миру всім!
-
Reference letter. С позицией, датам начала конца, зарплатой, часами
-
А меня схантили когда я работал в Онтарио. Я в эту организацию где я сейчас работу резюме не присылал. Так что как повезёт. Но ради справедливости скажу что в Онтарио постоянно можно видеть знаки employee wanted, а тут такого нигде не видел ни разу