PR CUAET
-
Ділюсь моєю хронологією: Подача 27.12.2023 Запит на додаткові документи 21.03.2024 Отримання номінації 03.04.2024
-
Ділюсь моєю хронологією: Подача 27.12.2023 Запит на додаткові документи 21.03.2024 Отримання номінації 03.04.2024
-
Та Viki, як ви мене назвали, лише привела свій досвід, що строки по отриманню PR за кілька місяців - це завжди було малоймовірно. Також, я запитала чи Канада робить для українців недостатньо. Ви вважаєте, що недостатньо . То тоді ж сенс робити конструктивні кроки, а скаржитися на IRCC у чаті не допоможе. Ви злили на мене свою пасивну агресією, перейшли на особистості, вказали мені як мені з вами спілкуватися у публічному просторі ... Але, зрештою, в чаті дійшли згоди написати листа, то я вважаю, що це неприємне обговорення таки дало позитивний ефект. Тепер треба знайти об'єктивні аргументи для звернення, щоб воно не було побудовано лише на емоціях.
-
Так, ми отримували в 2023 чайлд виплати у Грудні
-
Гарні новини з ранку🥳, я подавалася 25.12 , а у вас який нок?
-
значить правильно розумію)
-
Они ещё висят, но это нотариальные.
-
Я правильно розумію, злоти діляться окремо на різні типи послуг? Чи на всі одночасно?
-
Трішки не розумію ці питання, жили на зп чоловіка, тя я з бейбі не працювала, Якщо я хочу здати декларацію за себе та чоловіка ставити ці галочки чи ні
-
Чоловік у 2022 працював на фул тайм в метал компані але ми за той рік не зафайлили оренду.. отримали повернення за той рік, але я тепер думаю якщо можна вносити зміни то чи дасть це щось
-
Чоловік пропрацював рік і то додало мені 5 балів в ЕЕ, і Онтаріо запросила податись через свою вибірку Так. Провінційну дали за місяць з дати подачі, і десь 3,5-4міс ЕЕ етап
-
В мене спортивний інтерес здати самій, але якщо побачу що багато нюансів з якими не розберусь то ну його😂
-
Доброго дня, @OstapBosak @immiSasha @FedorovaUA підкажіть будь ласка що відноситься до government positions у декларації? Чи вважається державний службовець в Україні цією позицією чи наприклад помічник народного депутата на громадських засадах? Чи це в територіальних громадах посади? Яким критеріям відповідають ці позиції? Дякую
-
Nok 75119