PR CUAET
-
Дякую за доповнення, не знала такого нюансу!
-
Если за эти 5 лет человек не набрал 730 дней, но на момент когда пора обновлять карту человек находится в Канаде - то статус пр не потеряется. Нужно будет просто «досидеть» чтоб за последние 5 лет набрались необходимые дни и тогда податься на обновление карты. Короче статус пр утратить автоматически невозможно. Это так, на всякий случай 😉
-
Дивіться, мама отримає ПР картку на 5 років. Тобто через 5 років її потрібно буде оновлювати (або подаватись на громадянство, але це вже інша історія). Так от за ці 5 років мама має знаходитись в Канаді мінімум 730 днів. В будь-якому порядку. Якщо менше, просто не поновлять ПР статус. Тому, доречі, всім рекомендація, ведіть щоденник закордонних поїздок (коли, куди і з якою метою), потім може згодитися.
-
Дякую. Ми замовили по інструкції на сайті ircc, довідки до сих пір немає. Пишуть що відправили ще 10.11 і тиша, попросили їх надіслати нам в електронному вигляді - відмовили. Не знаю навіть чи прийде вона чи ні. Мені довідка з посольства Едмонтона так і не дійшла, хоч ми живемо в передмісті 🤣
-
Перечитав, бачу. Але краще «перебдеть чем недобдеть» тому прийшли разом.
-
А, так. Згоден
-
Так я памʼятаю це. Тому я і був так здивований що мені тут про 7 днів сказали на те щоб залендитись. Ну подивимось, сперечатись не буду
-
але якщо не служив, то він певно і не має сенсу для Канади, бо воєнка - то було навчання в межах інституту фактично
-
Я до речі татові сказав ще витягнути з Дії довідки про несудимість для обох батьків, перевести на англ та свідотсвто про шлюб батьків і теж перевезти. Все це привезе з собою. Не забудьте своїм батькам також це сказати