PR CUAET
-
Я просто хвилююся, бо по моїй логіці я не зустріну міграційну аж до Калгарі, бо в нас трансфер всередині аеропорту без виїзду в город. Тому і таке питання. Тобто речі і митницю я буду проходити аж там. Але перший аеропорт буде Ванкувер. Може там якось інакше все звісно 🥲
-
Все, зрозуміла, дякую 🙏🏻
-
Тобто виходить якщо це трансфер, то вп отримати ми не зможемо? Вибачте, якщо питання дивне, намагаюсь зрозуміти чи зможемо ми у трансферній зоні отримати документи
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, лечу в Канаду, в Ванкувере трансфер, билеты смежные, не забираем ни багаж, ничего, летим до Калгари. Я понимаю, что выдача ворк пермита происходит в первом аэропорту, но это даже при условии того, что это трансфер, верно? То есть в трансферной зоне тоже можно получить вп и лететь дальше или как… Не совсем понимаю как это происходит 🥲
-
В мене така ситуація Може і не лише в мене) Коли виїжджали то батько дитини підписав форму 5604 без нотаріуса. Тоді не було вимог до нотаріального завірення. І там ми і отримали візу. Наразі всі міграційні на зум сесіях які проводять щас дуже часто кажуть що обовʼязково треба що б було завірено нотаріально і то дуже все серйозно і без нотаріального посвідчення навіть не будуть розглядати або піду в довгий ящик. Можливо у когось була подібна історія, і ви знайшли вихід, який саме, які варіанти? Бо подаватися до суду в Україні це довга історія. В поліції довідки не дадуть що пропав безвісти бо батьки його скажуть що від живий здоровий десь в Європі але виходить на звʼязок раз в півроку. Тобто простими словами з ним немає звʼязку
-
Дякую!!!
-
Ви узагальнюєте. Якщо Вам попадалися люди з Індії та Китаю, які не підтримують Україну та українців, то це не означає що ціла нація нас ненавидить. В мене досвід спілкування з індусами та китайцями навпаки позитивний, запитували за рідних, висловлювали співчуття, запитували чим можуть допомогти і щоб зверталися у разі потреби. А от від одного канадця чула дуже неприємні речі про українців, так що тепер говорити що канадці нас також ненавидять. Так навіщо дивитися на інші нації? Зайдіть в Лавру, там розкажуть чому у нас війна і хто винуватий. А ті українці, що продалися за рублі і здають позиції наших хлопців? Якщо людина 💩 по життю, то судити по ній всю націю якось неправильно
-
А в мене з телефону показує General
-
General назва
-
Мені так само показує