PR CUAET
-
Ніхто вас не змушує переїжджати) просто будуть мати можливість протягом 3 років перебувати у Канаді безстроково) але це ж по бажанню)
-
Цікава ідея, не думав про це. Але я точно знаю що ще 1-2 роки вони сюди не переїдуть тому просто хочу їх подати на ПР ну і чекати поки процес пройде і вже в Україні будуть і біометрику і мед комісію здавати
-
Ви можете подати на ворк перміт з Канади і потім поіхати назад в Україну. Це не забороняє виїзд за межі Канади. Можливо варто спробувати такий варіант?
-
Я как раз пытаюсь упростить зная что родители приезжают на месяц, зная что за месяц точно никто не рассмотрит заявки. 😊
-
Потому что прилетают в гости на месяц, а ждать рассмотрения это месяцы…
-
www.redcross.ca/crc/documents/Welcome-Package_FULL_RU.pdf
-
Здравствуйте, преподаю английский язык онлайн.Обращайтесь :)
-
Программа закрыта для подачи на визу. Вы же пишете, что виза выдана в 2021 году. Так что 15 июля для вас в принципе не актуально. Почему человек не может прилететь сюда и с территории канады податься на пермит по куает? Это надо до 31 марта успеть сделать. Комиссию тоже здесь пройдёт буквально за час.
-
Наверное потому что программа подачи закрылась когда 15 июня 2023? А даже если и была открыта то это месяцы ожидание и прохождения медкомиссии в киеве…
-
Приїжджає 25го грудня. Віза була відкрита у 2021 році. За ній ніякого ворк перміту по куает не дають. Вже проходив з мамою, їй візу відкрив у 2019, і коли вона до нас прилітала літом 2023 я запрошував ворк перміт як для українців, послали подаватись онлайн з Канади з проходженням мед комісії ітп. Так що не працює таке для тих у кого була візітор віза відкрита до 2022 року
-
Зрозуміла. Дякую за таку широку відповідь🙌🏻
-
Якшо ви non EE то чекати в середньому 4 місяці на АОR. Якщо ЕЕ то AOR приходить майже відразу.
-
Дякую за відповідь 🙏🏻