PR CUAET
-
І гілка переклад документів також, при чому на очах зникали повідомлення а потім і весь розділ пропав 😳
-
Вы же будете подаваться inland. Это значит, что по умолчанию родители уже в Канаде и ждут здесь пр. Когда им прийдет portal 1- их попросят подтвердить свое местонахождение в Канаде. Если написать, что сейчас мы не в Канаде - то процесс рассмотрения дела остановится до возвращения в Канаду.
-
Можна лінк де таке написано? Не бачив ніде таку інформацію
-
Насколько я помню то раньше давался год на то чтобы залендится. Поэтому я оптимистично думаю два года на рассмотрение + один год чтобы прилететь сюда
-
Так отож 🤪
-
В більшості випадків медицину для ВП зараховують і для ПР, особливо якщо ви підвантажуєте результати медицини в аплікацію і вона була здана менше 5 років тому Але тут знову без гарантії
-
Доброго дня, Потрібна інформація стосовно наступного: 1) Я зареєструвався у WES. 2) Все там заповнив і зробив оплату. Ніяких документів я туди не аплоадив зовсім. 3) Зареєструвався на apostille.in.ua. Все що треба заповнив і відправив кольорові скан копії документів, зробив оплату. 4) Там на apostille.in.ua написано тепер що моя заявка в роботі. 5) Вирішив сьогодні зайти у свій обліковий запис на WES і бачу там нову секцію, написано там наступне: >> Upload Degree Certificates and Translations Review your required documents and upload your degree certificates and translations if applicable. Note: We will review your certificates and translations only after we receive your official academic transcripts according to our document requirements. Button: (Upload documents) >> Підкажіть будь ласка чи потрібно мені щось туди аплоадити/завантажувати і що саме? Я просто не хочу щось зробити неправильно і втратити великі гроші що були витрачені напередодні після реєстрації тощо.
-
Звичайно, тому і їде батько і подамо обох одразу
-
Я ще не хочу щоб вони два рази здавали медицину по 400$ спочатку на wp а потім на pr
-
Єдине, якщо по цій програмі для украінців їх подавати, хтось один з них має ще раз приїхати в Канаду на момент подачі. Ну і треба встигнути до жовтня 2024 року