PR CUAET
-
На цій «паніці» я чоловікові вже зловила і йому подались. Тепер мені потрібен і все 🤷🏻♀️
-
О! Голосухи пішли))
-
Се Ви - праві. Рік тому, у Консульстві у Оттаві, я раптом дізнався, що Консулеса читає усі мої дописи у соцмережах Так, це важка справа
-
Ну справа в тому точно ніхто не знає. Тому і паніка.
-
А Ви думаєте люди які чатують тут на ті слоти чаї ганяють? Якщо їм важко там працювати хай звільнять місце для мене я з радістю поміняю свою легку роботу на свинофермі на їхню тяжку працю
-
От Боже їм чи не пофіг чи то дитячий чи то дорослий чи до 17 чи до 16 чи після На слот же час один дають 15-20 хв яка блін різниця Ага чи то довіреності якісь то ж теж час
-
Вау. Розбанили. (наспівує) Встрєча била каратка... - По-перше, хочу висловити свою велику подяку і повагу адміністрації групи, яка хутко відреагувала на пропозицію обміну слота. - По-друге, щира подяка усім соконфєтнікам, які хутко поскаржились адміністрації. - По-третє, слот на довіреність було передано соконфетнику - безкоштовно. Ну і щоб підсумувати (або узагальнити): Без цієї групи, моє життя було б не таким цікавим. Ну і якби, адміністрація мала таку само зеро толерантність до вузькоспеціальних чєлюстєй, картина була би яскравіша.
-
Я думаю, що вони реально багато і важко працюють, але проблема є, і її потрібно якось вирішувати
-
Нє, до такого мене життя не готувало)
-
Підтримую Вашу думку. Просто вже слів не вистачає цензурних на такі відповіді
-
Шконку? Це що?