PR CUAET
-
Вельмишановна, в мене якраз є відповідна освіта, рівень мови теж є, не знаю якими дорогами туди встелено і де шукати такі непопулярні вакансії 🙄 тимбільш я ж казала збільшити кількість працівників а не забирати в когось омріяну посаду. Можливо Ви чи ще хтось отримав її важкою працею😅
-
Я цими промовами (експромтом) можу будь-кого миттєво під шконку загнати. Це experience from 1991
-
Ви цю промову готували ще до того як розблочили?)
-
Хто встиг сьогодні записати 5pm по Торонто.?
-
В мене лище півсекунди світилося запис в е-чергу.Спочатку я навіть не зрозуміла.Кілька разів натискала,воно голубим світилося,а далі зникало.Вверху писало виберіть дату і час.Але ні одна дата не світилася.Я тикала на всі-нічого.Це знущання над людьми.В мене істерика і реви,як в малої дитини.Якийсь жах.Краще б не заходила
-
я общаюсь с людьми, и некоторые из них работают в консульстве) это не только личный опыт. Я не спорю что у кого-то работа тяжелее, но сарказм про "адскую работу" весьма не красивый. Не вина сотрудников в отсутствии этих слотов. Тем более что сами сотрудники много делают послаблений и идут на встречу, как я уже выше писала в примере..