PR CUAET
-
Доброй день! Подскажите, пожалуйста, если человек на момент 18ти лет уже жил в Канаде и сейчас ему 19, то ему же не нужно получить справку о не судимости?
-
Так - можете поіхати у відпустку, якшо у вас попередній ворк перміт дійсний до 2025р. Це вам прийшов стандартний лист розсилка.Країну покидати не можна, якщо у вас попередній ворк перміт закінчився.
-
Не так. Якщо у вас є рік закордонного досвіду по тому ж ноку , в якому у вас job offer, ви будете eligibile for FSW і можете подаватися. Якщо закордонного нема, то мусите чекати рік і йти по СЕС
-
Чи можна подати на новий паспорт,якщо він ще дійсний майже два роки?я б хотіла продовжити свій ворк перміт ,бо в аеропорту мені його видали тільки на півтора роки(до кінця дії паспорта)
-
Дякую вам за відповідь!
-
Тут в групі неодноразово це питання обговорювали - здається в підгрупі - продовження паспорту - перегляньте там переписку. Офіцеру покажете свій діючий ворк перміт і паспорт з візою.
-
Доброго дня, цікавить чи стипендія від francisation йде до Total taxable income line 15000? Мені в ревеню Квебек сказали що ні але я коли робила сама податки через програму, то воно додавалося до прибутків і ніде не знайшла інформації що воно немає додаватися
-
Дякую! А є посилання щоб опиратись на те якщо мені треба буде показати офіцеру? Бо вони не завжди все знають.
-
є можливість подати на оформлення паспорта в Оттаві та попросити отримати у Торонто?
-
таке враження що попередні повідомлення ніхто не читає.
-
Мені здається це не мандаторі. Ви можете робити карпентрі роботу і роботодавець надасть лист в якому зазначить ваші обовʼязки і цього буде достатньо.
-
Апдейт - сьогодні прийшов запит на біометрію Оплатила 25 січня
-
Доброго дня! Чи є тут такі щасливчики, кому відкрили портал PR?