PR CUAET
-
Будь ласка давайте спочатку читати офіційні сайти. В 95% кейсах ви знайдете вже всю необхідну інформацію на сайтах canada.ca
-
Эта девушка явно не с первого раза Слот словила , и там указано что нужны копии всех документов
-
По fsw досвід spouse ніякий не додає балів. Якщо канадський то такі ж вимоги як для основного
-
І ви питали за Can experience. Це за канадський досвід безпосередньо Якщо за міжнародний - будь то СЕС чи FSW - можна йти self employed = ФОП
-
Наверное . Но когда на сайте написано (- підготувати такі документи: паспорт (за наявності кількох паспортів необхідно пред’явити всі), дозвіл на проживання в Канаді (віза, work or study permit), підтвердження адреси проживання в Канаді, ідентифікаційний номер (якщо такий оформлювався), ID картка або внутрішній паспорт (за наявності, або інший документ який підтверджує місце народження та проживання в Україні), 📍📍📍копії перелічених 📍📍📍документів, money order на 172 CAD Просимо врахувати, якщо Ви запізнились або маєте неповний комплект документів вам може бути відмовлено у вчиненні дії. Також Інформуємо, що один слот розрахований на прийняття документів для оформлення паспорта одній особі.
-
Це за всіх applicants. Там не вказано що це для principal Applicants under the CEC must satisfy an IRCC officer that they meet all program requirements, as per section R87.1. Any period of self-employment shall not be included in calculating the period of qualifying work experience under the CEC [R87.1(3)(b)]. As such, the CEC requires that applicants demonstrate that they acquired skilled work experience in Canada through authorized employment by a third party. _____ Canadian employers are responsible for deducting and remitting to the CRA Canada Pension Plan (CPP) contributions, Employment Insurance (EI) premiums, and income tax from remuneration or other amounts they pay to their employees. They must also provide employees with a record of their remuneration and deductions in the form of a T4 tax information slip. The T4 slip is therefore key documentary evidence for the vast majority of applicants to demonstrate that they were in an employer-employee work relationship during their period of qualifying work experience in Canada.
-
Ви читати вмієте ?
-
Ну по-перше, ви хамовита))
-
Я знаю що написано на сайті Я питаю який лист приходить і коли ….бо мені ніякий лист не приходив
-
Для людей кто потерял работу или кто только приехал - интеграция в поиске работы и языка www.quebec.ca/emploi/trouver-emploi-stage/programmes/integrer-emploi/objectif-emploi
-
І мені
-
Для людей кто потерял работу или кто только приехал - интеграция в поиске работы и языка www.quebec.ca/emploi/trouver-emploi-stage/programmes/integrer-emploi/objectif-emploi