PR CUAET
-
Навпроти консульства паркінг $20 за майже цілий день. Телефони та всі речі в машині потрібно залишити (з ключами в середину можна). Дітей до 14 р з собою можна не брати. Стаєш в чергу на вулиці, не зважаючи, що апоінтмент на конкретний час. Загалом 3 черги всього. Години 1,5 - 2 всього на все про все.
-
@OstapBosak Ще одразу запитаю. У іншому чаті дівчина писала що друзів подавала одна консультантка по AIP і сказала що краще подавати тільки репорт від Вес. В результаті всі вони чекали на розгляд кілька місяців, а потім був дозапит на диплом. І це дуже затягнуло розгяляд їхньої заявки. То як краще зробити? Закидати зразу всі всі документи? Бо у мого чоловіка диплом +додаток це 10сторінок А4.
-
Це я розумію, просто десь у цих чатах я прочитала, що у людини відхилили документ який був перекладений українська-польська-англійська з поясненням що оригінал документа( українською) повинен відразу бути перекладений на англійську без проміжних мов. Чи зустрічалися ви з таким на практиці?
-
Спростити - це гарно все структуризувати, щоб файли були нормально названі, щоб якщо AJG докази займають 40 сторінок - зробити титульний лист з поясненнями, переліком документів та сторінками/назвами де їх значйти. Але недодавати обовязкові документи, щоб "спростити роботу" офіцеру - так собі ідея, ІМХО
-
TRP- це як розшифровується?