PR CUAET
-
А можете трохи більше інформації про вебформу? Може знаєте лінк і в яких ситуаціях вона застосовується?
-
Так як в дипломі написано
-
Завантажуєте форму, заповнєте її, підписуєте у консульстві, коштує це 50дол, оплачуєте 13євро за саму довідку, та відправляєте за адресою вказаною у формі.
-
Доброго вечора! Замовити довідку онлайн можливо на сайті www.bundesjustizamt.de/DE/Themen/ZentraleRegister/Fuehrungszeugnis/Fuehrungszeugnis_node.html Але для цього, вам необхідно мати дійсну ІД карту та пін код до неї. В мене нажаль ІД карта просрочена, тому я замовила трішки у довший спосіб. Через посольство Німеччини у Ванкувері, ось тут є вся інформація canada.diplo.de/ca-en/consular-services/08-OtherConsularServices/police-clearance/1114206
-
Замовляв повну 27 грудня, отримав 4 січня
-
Не хвилюйтеся, у мене така ж ситуація була, мені відразу з дії прийшло, а чоловік чекав 32 дні, не зважаючи, що пишуть 10роб.днів. Я думаю, що зараз чоловіків ретельніше перевіряють
-
@OstapBosak Добрий день! В мене таке питання Якщо я зараз shipping team leader і мені пропонують промоушен, стати супервайзером, мій досвід роботи буде анульований чи ні? Бо це ж наче б то той самий noc І ще питання, якщо мій чоловік працює як просто picker, ми майже одного віку , то в нас рівні шанси на номінацію чи чим краще job position тим вище шанси ?