PR CUAET
-
Да. Но тут нужно выбрать PR by mail далее PNP в моем случае.Через три дня появилось в секьюр акаунте что документы приняты
-
Тоже с AOR был дозапрос. Пересылал через веб.форму
-
Підкажіть будь-ласка На сайті Wes в "Name of Diploma/Certificate" писати "Dyplom magistra" чи як в дипломі прям написано великими літерами "Master's Diploma"? І якщо університет змінив назву, то стару назву? Бо в мене назва одна, на сайті з меню є мій університет але різниця в 1 літеру і зараз в нього завсім інша назва Я вказав так як написано на дипломі
-
А також. Бали нараховуються за заробітню плату. А якщо ти маєш основну роботу, full time, по ноку якої і подаєшся а також додаткову- офіційну, але part time, іншого ноку. Або навіть того ж. Як рахуються бали за зп?
-
Легендарне кіно «Карпатський дідусь» у Калгарі, 20 січня! Початок фільму о 19:00. Придбати квитки можна тут: www.eventbrite.ca/e/my-carpathian-grandpa-calgary-tickets-779156918317?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios Ціна - $24.30 🌄 МІЙ КАРПАТСЬКИЙ ДІДУСЬ у кінотеатрах Канади! 🥰 Тепла комедія режисера Зази Буадзе, в якій стосунки діда й онука перетворюється на битву двох поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім'ї. 🌟 В ролях – народний артист України Богдан Бенюк і молодий італійський актор Сімоне Коста. 🎞 Про що кіно: Мікеле живе життям звичайного підлітка в сонячній Італії, але одного дня він змушений вирушити у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! Перше знайомство відразу йде не за планом – дід виявляється тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він тут застряг… #кіноканада #канадакіно #бенюк #сімонекоста #мійкарпатськийдідусь #filmhive #ukrainianscanada #українцівканаді #українськекіно #українськаканада
-
Всем здравствуйте, у меня закончился срок действия паспорта, визы (visitor v-1) и ворк пермита. Я подавалась на новый ворк пермит, но через время запросили паспорт на вклейку визы (хотя подавалась на продление ворк пермита) и пришел паспорт в вклеенной визой worker w-1. И имея сейчас эту визу я не знаю нужно ли подаваться на ворк пермит, потому что везде, где я искала информацию, пишется, что это одно и тоже. Может кто-то сталкивался с подобным и знает что делать?
-
Добрий вечір! Можливо тут є в когось контакти перекладача Dmitry Stakhov. Буду вдячна!
-
Це стосується дитини до 16 років?
-
В моем случае английский до Канады был: Давно в школе... что-то там в универе; Попытки выучить на курсах, после работы (больше 13 лет назад) ...потом затишье лет так на 10... чтобы начать учить его снова со старшим ребёнком с 1го по 3й класс. Для меня, самым тяжёлым оказался reading в CELPIP. первый раз пришла, и сдала reading на 3 балла. Все потому, что мне попались в сложных, действительно сложные статьи (про колени и артрит и про древние колонны), и у меня изначально не было желания туда сильно вникать... Второй раз я уже знала, что меня валит...и я уже была более сконцентрирована на именно reading...но и тем не менее, вот чуть-чуть больше времени бы по каждому тексту, и было бы вообще лучше. ПС. Пока готовилась дома, на половину вопросов отвечала при подготовке...но, на самом тесте второй раз по reading набрала только 4 балла. Итого: reading 4, listening 5, writing 6, speaking 6