PR CUAET
-
я знайшла ось це на сайт ircc. але це про отримання, а не про подовження😳
-
а якщо ні?
-
А для підтвердження стажу на кожну роботу, за яку я прошу бали, буде по 1 полю на всі-всі доки (значить референс треба буде зʼєднати з контрактом і доками з податкової) чи буде 2 поля: одне для референсу, а друге для всього решта?
-
Ще одне питання стосовно провінційної програми Ньюфаунденда. Чи варто вказувати попередні місця праці в ІТ компаніях в інших провінціях, чи мова в заявці йде лише про місця праці в поточній провінції? Знову ж таки різка зміна ноку , з 2 до 5, скам і т.д
-
Всім привіт, таке питання, якщо я працюю умовно драйвером в Ньюфаундленді, проте ще додатково працюю айтішником дистанційно на Європу, або роблю консалтинг на канадський контракт. При подачі і на номінацію і на пр, чи можуть виникнуть якісь запитання підозри і т.д щодо цього кейсу(надходження грошей з Європи, або на українську фоп і тд) тобто ви є потенційні загрози того, що міграційні офіцери побачать в цьому скам, те що я працюю драйвером для пр і дадуть відмову на будь як кому рівні?
-
можете
-
Чого ви накинулись на людину, вона поділилася цінної реформацією отриманою від нотаріуса. Вона не сказала що це всі її знайомі, цю інформацію їй дав нотаріус який я впевнена працює кожен день з десятком документі, ось цей нотаріус і має цю статистику. І якщо в вас пройшло щось, не означає що у інших так само буде. Той же приклад довідка про відсутність судимості, в когось проходить без посольства в когось ні, залежить від імміграційного офіцера.
-
Спасибо за ответы 🙏🏻 Попробую как есть, если запросят, тогда сделаю 👍🏻
-
У мене особисто пройшов рік і 2 місяці після медогляду. Я поїхала його робити заново, мені в клініці лікар сказала спробувати податись зі старим. Я подала все що в мене було і лист пояснення зі сканами результатів. Потім перший раз прийшов лист, що в системі моїх результатів немає. Але так, як я на той час поїхала з Канади і не могла зробити новий, я ще раз написала їм те саме пояснення і прикріпила, все що мала. Через кілька місяців мені прийшов новий дозвіл на роботу.
-
Вы можете в заявке указать нет, так как вы прошли экзамен больше года назад, но прикрепить документы о вашем прохождении. Если иммиграционому офицеру потребуется доп. проходжение мед экзамена, он вышлет вам письмо с инструкциями на счет повторного экзамена
-
Мой главный вопрос есть ли у кого либо в этом чате движение по гуманитарной программе после получения approved in principle в последние месяцы. Интересно есть ли движение
-
Проходить ещё раз? Кто-то непосредственно сталкивался с такой ситуацией?