PR CUAET
-
Так, ваш чоловік може подати заявку на продовження свого дозволу на роботу на основі вашого ще діючого дозволу на роботу в Канаді. Процес продовження дозволу на роботу часто залежить від статусу основного заявника (у вашому випадку це ви), особливо в контексті сімейних членів, таких як чоловіки або дружини. Для подачі заявки рекомендується починати процес за приблизно 3-4 місяці до закінчення терміну дії поточного дозволу вашого чоловіка.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, при заполнении анкеты для продления и снятия ограничений WP есть вопрос «проходили ли мед. экзамен за последний год» Если этот мед экзамен был пройден 1 год и 1 месяца назад , можно все равно писать «да» и прилагать скан документа или нужно проходить по новой? Кто-то сталкивался?
-
Доброго дня! Цікавить наступне: чи може мій чоловік подовжити свій open WP базуючись на моєму ще валідному WP? Ситуація наступна: ми отримували свої дозволи на роботу разом 1.5 роки тому, нещодавно я подалась на зняття обмежень з мого дозволу і отримала його з обнульованими датами на 3 роки. І от, в разі якщо ми не встигаємо податись на PR, а терміни легального перебування за WP у мого чоловіка вичерпується, то чи може він податись на подовження цього дозволу беручи до уваги терміни мого дозволу?
-
Просто вот интересно получал ли кто либо что то кроме approved in principle со средины осени
-
Народ, а кому то вообще в ноябре и декабре приходили copr? Или пока это все как то заморозили до следующего года