PR CUAET
-
1. What are you planning on doing in the US? 2. What’s your occupation? 3. Не знаю чи це була спроба зловити на брехні чи він дійсно помилився, але сказав щось типу “It looks like you’re in Canada since 2020, right?” хоча я тут з 2022. Я просто виправив і сказав що ні, з 2022 - він такий ок 4. What’s your highest level of education? І все, approved 🙌🏻
-
Згоден, занадто багато паніки, я не вірив що мене відберуть, но провінція вибрала, на один крок ближче, є і інших багато проблем, паспорт закінчується в кінці 2025 року, завжди був і буде вихід з ситуації, і ми в Канаді а не поза її межами, тому вихід буде тут залишатися. Я вірю що все вдасться.
-
Уже підготувалася із запитаннями. Дякую
-
Будь ласка зверніться до : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz Багато питань також підіймається в різних гілках чату. Тому спершу раджу оцінити шанси/ напрямки і потім вже підготовленою йти на консультацію. Збереже і час і гроші
-
А якщо через рік-два-три ситуація буде ще гірша ніж зараз і отримати новий паспорт взагалі не буде змоги?
-
Я вас здивую, вірогідно, але Консульство у вас запросить довідку з поліції про втрату. І якщо ви втратили паспорт у Канаді, ви маєте звертатися в поліцію в Канаді. Це так працює по всьому світу, і не лише в Канаді, і не лише для власників українського паспорта. Скрізь потрібно звертатися про втрату паспорта в місцеву поліцію тієї країни, де було втрачено паспорт. А не те усе, що ви пишете.
-
Та ладно, это же не совок, тут равноправие. Найдешь симпатичного мужчинку
-
Там пише, Торонто