PR CUAET
-
Через сестру подавала
-
на 10 років, у малого паспорт до серпня 2025 були на інтервʼю 5 квітня, візи дали на 10 років всім
-
Чи реально впіймати слоти в США на раніший термін,а не чекати 2 роки? Чи так як з канадськими слотами
-
нам також вдалось прискорити інтерв’ю на рік, спочатку після року очікування прийшов лист, що ми eligible для цього, ну я пішла перевірила слотів нема, та й забула за те на декілька місяців, періодично перевіряла бачила тільки 26 рік. Потім в одній групі вичитала, что слоти відкривають о 19:00 по Торонто, ну і якось було нема чого робити перед полюванням за слотами в наше посольство зайшла після 19:00 перевірили чи нема нових дат і о чудо були декілька днів квітня. Я не думаючи поміняла дату. І все, очікування під консульством, хвилина інтервʼю і візи на 10 років у кишені. На інтерв’ю було записано 2 людини і жодних проблем зі слотом на один час не було. Я думаю більш раніше дати можуть побачити тільки ті хто вже певний час почекав у черзі ( у нашому випадку рівно рік)
-
@AndSails
-
Дякую вибачте
-
Добрий день, довідка про несудимість із Дії підійде для пр? Чи за цим потрібно в консульство звертатися?
-
ви не в ту тему питання написали. Тут спілкуються про слоти в консульство
-
Доброго дня! Чи є ті хто подавались на новий WP 10 березня 2024року Чи отримали Ви хоч якусь відповідь?
-
Будь ласка може хтось знає, чи має уяву скільки часу займає з моменту подачі на PR (31.12.2023) до запрошення на відбитки по програмі воз'єднання сім'ї? Дякую!
-
То что может сделать обычный онлайн калькулятор я бы людям не предлагал, а просто дал ссылку
-
Не увидел тут возможности в одной таблице посмотреть обычные платежи и увеличенные на 20%… И возможность ввести 20% prepayment в любой из месяцев. Все на одной странице. Может у меня пуговицы вместо глаз, как в мультфильме
-
• Pathway to permanent residence - Family reunification for Ukrainian nationals • Permanent resident documents
-
Добрий день!Скажіть будь-ласка за ,яку форму здійснити оплату pr,подавалася через сестру