PR CUAET
-
Одночасне оновлення - це точно не мед огляд консульстві.
-
так
-
Дякую!
-
Во-первых, бред пишете только вы 💩. Во-вторых , мне задали вопрос, я не него ответила (причем не "в который раз", а впервые). В-третьих, консульский работник себе это позволил при огромном количестве свидетелей 🤦🏻♀️.
-
Непотрібний суперечка...приймають обидва варіанти. Можете писати УССР або Україна, не має значення. На практиці проходить і те і інше
-
Тобто ці дані можна оновити прямо в консульстві ,під час подачі на поспорт ?
-
ні, зазвичай на 4. Дорослим - на 5.
-
Та що ви хочете довести панікерам?))
-
Дітям подовжили на 2 роки?
-
а після того, як зрозуміли, що наявність ВОД тільки для отримання паспортів в ДП - читаємо , що у консульствах: у разі перебування за кордоном - шляхом повідомлення на офіційну електронну адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на офіційному сайті територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності); 5. Вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах України в умовах воєнного стану за заявами громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які не оновили персональні дані у строки, визначені цим Законом, здійснюється за умови одночасного їх оновлення.
-
тоді читаємо ще раз і звертаємо увагу на словосполучення розміщеним за межами України відокремленим підрозділом (філією, представництвом) державного підприємства , а не висмикуємо останнє речення 6. В умовах воєнного стану оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон розміщеним за межами України відокремленим підрозділом (філією, представництвом) державного підприємства, що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років здійснюється за умови наявності у вказаних осіб військово-облікових документів.
-
Часто яку країну писати визначає dropdown menu, де є тільки діючі країни. Я б не писала оті всі срср і таке інше
-
Шукайте по гілці. Знаю людину особисто. Едмонтон.
-
А паспорт закордонний не потрібен? Ніде вимога його пред'явити не спливає?
-
Перерегистрировать данные скорее всего придется, потому что если в Украине повестки будут приходить то они штрафы могут назначить и потом исполнять путем изъятия недвижимости и т.д.А так все если за границей они перестанут присылать, а сделать это за границу очень сложно
-
Не нужно заверять в консульстве. да, перевести нужно это делается за 5 мин в любом бюро
-
ну мій чоловік не панікує - завжди мав та має при собі виписку з воїнського. Ні разу не питали.
-
Згодна. Приймаються обидва варіанти. І зазначати, що країна народження в СРСР має обов'язково бути ЛИШЕ ХРСР - в корні невірно
-
Её нужно заверить и перевести в консульстве
-
Свидетельство о рождении, его необходимость всплывает в самые интересные моменты, и при подаче по гуманитарной программе в том числе
12 Jan 2024, 17:45
142801/474652
3 days ago