PR CUAET
-
така ж точно проблема в мене ще вчора почалась. але я просто відразу ж ще раз заходжу на сайт через перше посилання в гуглі, і мене впускає в акаунт вже без введення коду
-
Я вчора отримала лист про продовження WP,та довго не могла зайти на сайт.Все було по колу і завжди з сторінки про вибір мови.Альберта
-
У нас немає можливості поїхати на стару квартиру. Ми додзвонились, сказали що декларацію ще не розглянуто, ну адресу змінили на нову. За gst сказали телефонувати через 10 днів, і вони перевипустять чек на новий адрес, також я спитала чи можна відразу на банківський рахунок, то відповіли так, чекати теж 10 робочих днів. Але за оці всі виплати інший номер. Це ми вчора весь вихідний дзвонили) на наклони чекали дві години, за виплати годину на лінії Там за виплати інший номер 1-800-387-1193
-
Я в Торонто. Також не можу зайти. Це напевно у всіх сьогодні така проблема.
-
Всім привіт! Питання по Alberta Tech Pathway. Я зараз заглибився у requirements по цій програмі і помітив, що по NOC, по якому я хочу подаватись у описі є таке, що там є освіта - master in economics required. Наскільки це важливо, коли подаєш по цій програмі? Якщо всі інші умови виконані: компанія потрібного NAICS коду, оффер на потрібну позицію, англійська. Мене найняли на роботу без освіти вказаної у requirements для NOC. Маю на увазі цей сайт noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=Jw7kkxYE2GhMRU2%2FTwnAgvqyiBOyEyvCLn3C%2FgmOmH0%3D Також, скажіть, будь ласка, у офері повинні бути всі до єдиної job requirements чи як? Зазвичай просто копіють з опису NOC чи головне, щоб більшість була?
-
Мы распечатали и все в бумажном виде отправили по почте
-
Тоже самое пришло в пятницу, я думаю, что они еще не рассмотрели декларацию за 2023 год, вы когда подавали?
-
Овва! Ти сам себе лайкаєш? Самозакоханий у мамину черешню? 🥰 До речі: А чого в тебе пагрємуха "Марс"? Чому саме Марс, а не Снікерс чи (до прикладу) Баунті? 🤔
-
Ви коли заїхали в Канаду?Вам потрібно заповнювати заявзі вказувати за ваші попередні три роки дохід світовий. Тобто як приїхали в березні 2023 то вказуєте за 23 до березня,за 22 і за 21. За межами Канади дохід перерахований за певні роки по курсу долара. В заяві все розписано.