PR CUAET
-
Франкофони рулят
-
Якщо б я мав сертифікат відбору Квебека, то я б по цій програмі і не подавався. Це вже провінціаоьна іміграція. Він буде потім, після розгляду Квебеком вашої анкети по програмі воззʼєднання
-
Пацакська говірка ріже око. От узькомовні приїхали до Канади. До місцевої влади/в групах пишуть англійською/французською. Якщо навіть не знають, то бодай намагаються. Чому така зневага до української?
-
Доброго дня, ми робимо довідку про несудимість з Украійни за 2 тижні та доставляємо вам в руки такожож за 2 тижні, звертайтеся 😉
-
Тож не твою дитина. Нахіба ти брешеш, карміст
-
Поняла, с этим не подскажу даже
-
так. друкуєте на окремому листку все що "не влазить" в форму і завантажуєте його до аплікації
-
Ділюсь досвідом (не своїм). «Я недавно узнал, что если отправляешь какие-то документы через вебформу и у тебя нет аор номера, то надо получать временный. Надо звонить в ircc и просить temporary application number. Так документы поданные через вебформу без номера аор не потеряются. Я сегодня звонил в ircc и получил этот номер. (1-888-242-2100 Yes and then UCI followed by the # key then 3-1-0 to get to agent faster).
-
Доброго дня, ми робимо довідку з Чехії за 2 тижні та доставляємо вам її також за 2 тижні в Канду, за подробицями пишіть в особисті
-
це стосується не тільки travel.
-
Є гілка : photo. Там є всі необхідні деталі ЕЕ теж надає параметри якщо натиснути в листі деталі про документ
-
Будемо вдячні за допомогу! Але так як в нас публічні пости щодо акції і в інстаграм, і фейсбук, а лайки/сердечка багато хто ставить просто так, то ВЕЛИКЕ прохання якщо хтось переводить кошти - персоналізувати, щоб не було непорозумінь. Маю на увазі тих, хто захоче особисту подяку. Готувати подарунки та пакунки дітям почнемо наступного тижня, акцію проведемо перед Пасхою. Відповідно, тоді і скинемо фото. Дякуємо